Bemutatkozás

1991-ben egy merész gondolattal fogtunk bele a hidegkonyhai termelőüzem létesítésébe. Ezt a házon kívüli állófogadások és az akkor felmerült piaci igény támasztotta alá.
Termékeink gyártásakor ragaszkodunk az egyéni recepttúránkhoz, a hagyományos volt “Mézes Mackó” íz eléréséhez, áruinkat “csak” öt napos szavatossággal látjuk el, mivel

semmiféle tartósítószert, mesterséges színezéket, adalékot,
egyéb E betűs szert, mi NEM adunk hozzá
.

(Sajnos a felhasznált nyersanyagokban található)

Mi nem nyers majonézzel, hanem tartármártással készítjük salátáinkat!

A kiváló íz elérését a felhasznált anyagok jó minősége és az üzemi higiénia szavatolja. Beszállítóink kiválasztásánál törekszünk arra, hogy minél több MAGYAR nyersanyagot használjunk fel.
2004-ben üzemünkben illetve éttermünkben bevezetésre került a HACCP rendszer, amely nagyobb biztonságot nyújt a termelésben.

Termékeink legnagyobb vásárlói a kisebb-nagyobb élelmiszerboltok, büfék, de beszállítói vagyunk néhány nagyobb élelmiszer bolthálózatnak is. A termékek helyszínre szállítását a hűtőlánc megszakítása nélkül, hűtőkocsijainkkal biztosítjuk.
Túrajárataink, Budapestre minden hétköznap, a környező településekre hetente két- három alkalommal szállítunk.

Termékeink:

  • ÚJ! Melegíthető készételek
  • Saláták
  • Darabáruk
  • Krémek
  • Bundázott készítmények (lédig pultba)
  • Alkalmi hidegtálak
  • Szendvicsek

Referenciák:

  • Tejdiszkontok
  • CBA hálózat tagjai
  • Reál Hálózat tagjai
  • COOP hálózat tagjai
  • További száz kisebb-nagyobb élelmiszerbolt
Kosár

No products in the basket.