Honlapunk süti (cookie) fájlokat használ, melyeket az Ön gépén tárol a rendszer.
Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a használatukba. További információ itt!

Bemutatkozás


Bemutatkozás - Hermina Hidegkonyha, Halásztelek

1991-ben egy merész gondolattal fogtunk bele a hidegkonyhai termelőüzem létesítésébe. Ezt a házon kívüli állófogadások és az akkor felmerült piaci igény támasztotta alá.

Termékeink gyártásakor ragaszkodunk az egyéni recepttúránkhoz, a hagyományos volt “Mézes Mackó” íz eléréséhez. Áruinkat “csak” öt napos szavatossággal látjuk el, mivel semmiféle tartósítószert, mesterséges színezéket, adalékot, egyéb “E betűs szert”, mi NEM adunk hozzá! (Sajnos a felhasznált nyersanyagokban találhatók.) Mi nem nyers majonézzel, hanem tartármártással készítjük salátáinkat!

A kiváló íz elérését a felhasznált anyagok jó minősége és az üzemi higiénia szavatolja. Beszállítóink kiválasztásánál törekszünk arra, hogy minél több MAGYAR nyersanyagot használjunk fel. 2004-ben üzemünkben illetve éttermünkben bevezetésre került a HACCP rendszer, amely nagyobb biztonságot nyújt a termelésben.

Termékeink legnagyobb vásárlói a kisebb-nagyobb élelmiszerboltok, büfék, de beszállítói vagyunk néhány nagyobb élelmiszer bolthálózatnak is. A termékek helyszínre szállítását a hűtőlánc megszakítása nélkül, hűtőkocsijainkkal biztosítjuk. Túrajárataink Budapestre minden hétköznap, a környező településekre (Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl) hetente két- három alkalommal szállítanak.

Incze Gergely, Incze Gábor, Incze GábornéIncze Gergely, Incze Gábor, Incze Gáborné

Termék ajánló

Franciasaláta
Franciasaláta
1 adag = ½ kg
995,- Ft/adag
Görög saláta
Görög saláta
1 adag = ½ kg
1980,- Ft/adag
Szezámmagos csirkemell csíkok
Szezámmagos csirkemell csíkok
1 adag = ½ kg
2950,- Ft/adag
Szuper tál
Szuper tál

2900,- Ft/főre