Honlapunk süti (cookie) fájlokat használ, melyeket az Ön gépén tárol a rendszer.
Ezek személyek azonosítására nem alkalmasak, szolgáltatásaink biztosításához szükségesek.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a használatukba. További információ itt!

Rendelési információk


Rendelési információk - Hermina Hidegkonyha, Halásztelek

Honlapunkon előzetes regisztráció nélkül (és regisztrációval is) vásárolhat bárki, aki elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.
A Hermina Hidegkonyha honlapon könnyen tájékozódhat a felső menüsáv segítségével, ahol gyorsan és könnyen eljut a kívánt ételkategóriákig, melyeken belül kiválaszthatja a megvásárolni kívánt termékeinket.
 1. A megrendeléshez helyezze kosárba a kiválasztott ételeket a kívánt mennyiségben a „Hozzáadás a kosárhoz” gombra kattintva. Az árak – ételtől függően – kilóárban, darabárban vagy adagárban vannak feltüntetve. Természetesen a törvényi szabályozásnak megfelelően minden terméknél megtalálja a kilóárat is.
 2. A „Kosár megtekintése” gombra, vagy a menüsorban látható kosár ikonra kattintva bármikor átnézheti és módosíthatja a kosara tartalmát.
 3. A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a „Tovább a pénztárhoz” gombra.
 4. A Pénztár oldalon meg kell adnia a számlázási és opcionálisan a szállítási címet, a fizetési módot, valamint egyéb megjegyzést fűzhet a megrendeléshez.
 5. Webáruházunkban kétféle módon fizethet:
  – utánvéttel, azaz személyesen átvételkor (személyes átvétel esetén Széchenyi Pihenő kártyát is elfogadunk),
  – előreutalással.
 6. Módjában áll a számlázási címtől eltérő szállítási címet is megadni.
  Megyjegyzés: Amennyiben nem ajánlja fel a pénztár a szállítás lehetőségét abban az esetben elképzelhető, hogy rosszul adta meg az adatait, illetve nem érte el a minimális rendelési összeget (4 500 Ft), amelynél már van házhozszállítás.
 7. Módjában áll egy naptár-alkalmazásban kiválasztani a szállítás dátumát.
 8. A rendszer felkínálja a felhasználói fiók létrehozását a megrendelés véglegesítésekor, amelyet nem kötelező, de érdemes létrehozni (a megrendelések nyomon követésére, a számlázási és szállítási adatok tárolására).
 9. A „Megrendelés elküldése” gombra kattintva válik véglegessé a megrendelés, ezen a ponton túl a megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.
 10. A megrendelésről a rendszer automatikusan visszaigazoló email-t küld a megrendelőnek, de cégünk minden esetben telefonon is egyeztet erről, így egy megrendelés akkor tekinthető teljesen véglegesnek, ha már megtörtént a telefonos egyeztetés is. Kérjük figyeljen, hogy a megrendeléskor olyan telefonszámot adjon meg, amin munkatársunk eléri önt.
 11. Felhívjuk figyelmét, hogy hidegkonyhai termékeinket mindig frissen készítjük, ezért a rendelést a kívánt szállítási időpont előtt minimum 72 órával korábban kell leadni!

Szatyor: - Hermina Hidegkonyha, Halásztelek

Szatyor:

A szatyorba új terméket a rendelés lezárása előtt bármikor tehet.
A termék megnevezésére kattintva visszaléphet a termék adataihoz.
gombokkal lehet a szatyorban lévő termék mennyiségét változtatni.
Szatyor jóváhagyása után adhatja meg a kapcsolattartáshoz szükséges adatait.
Szatyor kiürítése után a szatyor jóváhagyása is szükséges.
A szállítási díjat a szállítási cím és a vásárlás értéke alapján határozzuk meg.
Figyelem! Biztonsági okokból 30 perc tétlenség esetén a rendszer törli a rendelésből a termékeket!