Vásárlási információk

A vásárlás menete

Honlapunkon előzetes regisztráció nélkül (és regisztrációval is) vásárolhat bárki, aki elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.

A Hermina Hidegkonyha honlapon könnyen tájékozódhat a felső menüsáv segítségével, ahol gyorsan és könnyen eljut a kívánt ételkategóriákig, melyeken belül kiválaszthatja a megvásárolni kívánt termékeinket.

1. A megrendeléshez helyezze kosárba a kiválasztott ételeket a kívánt mennyiségben a „Hozzáadás a kosárhoz” gombra kattintva. Az árak – ételtől függően – kilóárban, darabárban vagy adagárban vannak feltüntetve. Természetesen a törvényi szabályozásnak megfelelően minden terméknél megtalálja a kilóárat is.

2. A „Kosár megtekintése” gombra, vagy a menüsorban látható kosár ikonra kattintva bármikor átnézheti és módosíthatja a kosara tartalmát.

3. A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a „Tovább a pénztárhoz” gombra.

4. A Pénztár oldalon meg kell adnia a számlázási és opcionálisan a szállítási címet, a fizetési módot, valamint egyéb megjegyzést fűzhet a megrendeléshez.

5. Webáruházunkban kétféle módon fizethet:
– utánvéttel, azaz személyesen átvételkor (személyes átvétel esetén Széchenyi Pihenő kártyát is elfogadunk),
– előreutalással.

6. Módjában áll a számlázási címtől eltérő szállítási címet is megadni.

Megyjegyzés: Amennyiben nem ajánlja fel a pénztár a szállítás lehetőségét abban az esetben elképzelhető, hogy rosszul adta meg az adatait, illetve nem érte el a minimális rendelési összeget (4 500 Ft), amelynél már van házhozszállítás.

7. Módjában áll egy naptár-alkalmazásban kiválasztani a szállítás dátumát.

8. A rendszer felkínálja a felhasználói fiók létrehozását a megrendelés véglegesítésekor, amelyet nem kötelező, de érdemes létrehozni (a megrendelések nyomon követésére, a számlázási és szállítási adatok tárolására).

9. A „Megrendelés elküldése” gombra kattintva válik véglegessé a megrendelés, ezen a ponton túl a megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.

10. A megrendelésről a rendszer automatikusan visszaigazoló email-t küld a megrendelőnek, de cégünk minden esetben telefonon is egyeztet erről, így egy megrendelés akkor tekinthető teljesen véglegesnek, ha már megtörtént a telefonos egyeztetés is. Kérjük figyeljen, hogy a megrendeléskor olyan telefonszámot adjon meg, amin munkatársunk eléri önt.

11. Felhívjuk figyelmét, hogy hidegkonyhai termékeinket mindig frissen készítjük, ezért a rendelést a kívánt szállítási időpont előtt minimum 72 órával korábban kell leadni!

Kosár

No products in the basket.

Kedves Vásárlóink!Fontos - rendelésekkel kapcsolatos információ!

Rendeléseiket ideiglenesen (technikai okok miatt) csak telefonon tudjuk fogadni!

Kérjük, hogy hétfőtől péntekig 06:00 és 13:00 között az alábbi számokon keressenek megrendeléseikkel:

06-20-624-5750 vagy 06-20-353-0248

Megértésüket köszönjük!